2011. április 30., szombat

ÚSZÓKORONG - A legbiztonságosabb karúszó! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


A DELPHIN Úszókorongot tapasztalt és elismert német úszásoktatók segítségével fejlesztették ki és tesztelték – 25 éves tapasztalatok alapján, melyet manapság rengeteg úszóiskola használ világszerte. Kifejlesztésekor a nagyfokú biztonság mellett az úszástanulás segítése volt a fő cél.
Főbb jellemzői:
- Biztonságosabb és sokkal tartósabb, mint a felfújható karúszók
- Nem kopik, nem használódik el! A korong 100%-ban vízálló habból készült
- Ellenáll a hőnek, hidegnek, a klóros és a sós víznek egyaránt
- Rögtön használatra kész, nem kell felfújni
- A puha, bőrbarát, polietilén habszerkezetnek köszönhetően nem ereszt le, nem lyukad ki. Nincs több kilyukadt, kirágott karúszó
- A korongok pillekönnyűek, egyszerűen egymáshoz kapcsolhatók és szétválaszthatók
- A rugalmas karnyílás könnyedén illeszkedik minden gyermek karjára, megkönnyíti és meggyorsítja a korongok felhelyezését és eltávolítását, ill. lehetővé teszik a karok és a test szabad, akadálytalan mozgását
- 1-12 éves korig használható (akár 60kg testsúlyig), nem lehet kinőni, ill. nem kell évente újat és újat venni. Sőt, a tesónak is jó lesz!
- Nem csak egy egyszerű karúszó, tudatosan pszichológiai hatása van
- Világszerte szabadalmaztatott tanulási módszer– számos országban hosszú évek óta használják
- 100%-ban ftalátmentes anyagból készül! Nem tartalmaz mérgező lágyítószereket!
- Német gyártmány, 70%-ban kézi munkával
Az egyetlen felkarra húzható úszást segítő termék, amely a "JÓ" minősítést kapta az ÖKO-TEST-től
Ez nemcsak egy szokványos karúszó, hanem tudatos pszichológia áll mögötte: egy Úszókorong szett 6 korongból áll, egy karra eleinte hármat kell felhúzni. Ha a gyermek biztonságban érzi magát a vízben és már megteszi az első úszó mozdulatokat, „ jutalom” gyanánt egy-egy korongot levehetünk. Majd a következő lépés a karonkénti egy korong! A módszernek tudatos pszichológiai hatása van. A gyermek minden egyéb segédeszköz nélkül hamar megtanul úszni, élvezheti a függetlenséget és maga döntheti el, mikor szeretne elkezdeni „ szabadon” úszni.
Ezt a módszert egyre több magyar úszásoktató is beépíti tananyagába. Íme, pár vélemény:
- "Az úszásoktatás során eddig is használtunk karúszót, miért ne használjuk a legjobbat? "
- "Az Úszókorongok igen-igen meggyorsítják, s könnyebbé teszik az úszás megtanítását. A gyerekek szinte versenyeznek azért, hogy mikor "érik be az alma" vagyis mikor kerül le az utolsó korong. "
- "Ez a legjobb karúszó a babáknak 12 hónapos kortól, mivel sokkal biztonságosabb, mint a felfújható hagyományos. Nem lehet kiharapdálni, és nem kell 2 hetente újabbat venni, mi több, majd a kistesó is előszeretettel tudja használni! "
- „ Nagy előnye hogy gyorsan szárad, tartós, és a korongok számának csökkentésével a gyerekek tudásszintjéhez igazítható. A gyermekeknek önbizalmat ad, a szülőknek könnyebbséget jelent az alkalmazása. ”
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 00:00
. ÚSZÓKORONG - A legbiztonságosabb karúszó! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft